Afloat

Afloat voor Mac

Voeg zwevende vensteropties toe aan uw bureaublad

Als je wanhoopt aan het ontbreken van Windows-beheerprogramma's die beschikbaar zijn in OS X, dan is Afloat misschien wat je zoekt - in elk geval voor Cocoa-toepassingen. Afloat zorgt ervoor dat uw vensters boven alle andere blijven drijven,... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gemakkelijk te openen vanuit het menu Venster
  • Eenvoudig om transparantie te veranderen
  • Handig om een ​​oogje te houden in bepaalde Windows

TEGEN

  • Donatie zeurtje komt soms naar voren

Uitmuntend
8

Als je wanhoopt aan het ontbreken van Windows-beheerprogramma's die beschikbaar zijn in OS X, dan is Afloat misschien wat je zoekt - in elk geval voor Cocoa-toepassingen.

Afloat zorgt ervoor dat uw vensters boven alle andere blijven drijven, of stelt u in staat om transparantie toe te voegen. Het is een geweldig alternatief voor het beheren van vensters voor mensen die geen gebruik maken van, of gewoon niet van Spaces houden. U kunt alles doen, van het wijzigen van het transparantieniveau tot het omzetten van vensters in een overlay. U kunt zelfs het formaat van vensters wijzigen door de randen ervan te slepen - niet alleen de hoeken.

U kunt sneltoetsen gebruiken om alle bewerkingen te bedienen, maar de meeste gebruikers zullen het waarschijnlijk gemakkelijker vinden om de muis te gebruiken. Om toegang tot Afloat te krijgen, gaat u naar de 'Venster'-optie van elk venster dat u gebruikt en selecteert u de gewenste optie - zoals' Transparantie behouden ',' Omlays terugzetten in normaal 'en' Venster weergeven in zoeker '. In het begin kan het lastig zijn om eraan te wennen, vooral als je meerdere vensters open hebt staan. Verschillende ervan een beetje transparant maken, is niet echt heel nuttig.

Als u echter slechts één bepaald venster in de gaten wilt houden, zoals een videospeler, dan is het een ideale tool om het videoscherm bovenaan te laten zweven. Hetzelfde geldt voor instant messaging-clients die u tijdens het werken niet wilt verbergen.

Afloat voegt een hele reeks nieuwe Windows-beheerfuncties toe aan OS X, die elke gebruiker die wordt overspoeld door vensters zou moeten waarderen.

Deze nieuwe versie van het Afloat-pakket is compatibel met Snow Leopard.

Aanpassingen

  • Deze nieuwe versie van het Afloat-pakket is compatibel met Snow Leopard.

Meeste downloads Personalisatie voor mac

Afloat

Download

Afloat 2.2

Beoordelingen about Afloat

Promotie×